Pirelli Calendar 2017 (UPD): Η επίσημη πρόσκληση και οι πρώτες... καυτές εικόνες (video)


Kate Winslet, Nicole Kidman, Uma Thurman και Penelope Cruz είναι μερικές από τις βασικές πρωταγωνίστριες την φετινής έκδοσης του πιο διάσημου ημερολογίου στον κόσμο, του Pirelli Calendar.

  • 29/8/2016

Με το σταγονόμετρο δίνει τις πληροφορίες για το Pirelli Calendar 2017 η ιταλική φίρμα, αν και έχουν μείνει ελάχιστες ημέρες από την επίσημη παρουσίασή του, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στην πόλη του Φωτός, το Παρίσι!

Για το 2017, η Pirelli επέλεξε μια πραγματική dream team γυναικών -σχεδόν όλες τους κάτοχοι ή προτεινόμενες για βραβείο Όσκαρ- που θα φιλοξενηθεί στις ιλουστρασιόν σελίδες του φετινού ημερολογίου. Μοναδική εξαίρεση η «special guest» Anastacia Ignatova, η οποία είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Σε πρόσφατη ανάρτησή μας είχαμε αποκαλύψει το όνομα του φωτογράφου (Peter Lindberg) που θα βάλει την υπογραφή του στη φετινή έκδοση, ενώ το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για να αποκαλυφθούν και οι πρωταγωνίστριές του.

Και επισήμως, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και το επίσημο video «behind the scenes» που έδωσε στη δημοσιότητα η Pirelli, οι Kate Winslet, Nicole Kidman, Uma Thurman, Penelope Cruz και Julianne Moore θα είναι οι βασικές πρωταγωνίστριες του και τις οποίες θα πλαισιώσουν οι Lupita Nyong’o, Jessica Chastain, Lea Seydoux, Robin Wright, Zhang Ziyi, Helen Mirren, Rooney Mara, Charlotte Rampling και Alicia Vikander. Είναι σαφές ότι στο Pirelli Callendar 2017 υπάρχει μια ξεκάθαρη προτίμηση στις πιο ώριμες γυναίκες -ο μέσος όρος ηλικίας των 15 γυναικών είναι 44 ετών.

Τη φετινή έκδοση του ημερολογίου έχει επιμεληθεί ο σπουδαίος φωτογράφος Peter Lindbergh, ο οποίος δήλωσε πως η φετινή επιλογή γυναικών «είναι η απάντηση στην ψεύτικη εικόνα που έχει δημιουργήσει για την ομορφιά η βιομηχανία». Ο ίδιος σχολίασε πως επέλεξε τα φετινά του μοντέλα συγκεντρώνοντας ηθοποιούς που παίζουν σε κατεξοχήν ποιοτικές ταινίες και έπειτα τις άφησε να είναι ο εαυτός τους μπροστά στον φωτογραφικό του φακό. Ξεκάθαρη άποψή του πώς τα ανεπιτήδευτα πορτρέτα αυτών των διάσημων ηθοποιών θα επιτρέψουν στην Pirelli να συνδεθεί με ένα διαφορετικό είδος γυναικείας ομορφιάς.

Μέχρι την ολοκληρωμένη αποκάλυψή του σας αφήνουμε να απολαύσετε μερικές από τις... hot celebrities του Pirelli Calendar 2017!

 

Hot Clebrities (video+photos)

Penelope Cruz - Pirelli Calendar 2017
Penelope Cruz - Pirelli Calendar 2017

Uma Thurman - Pirelli Calendar 2017
Uma Thurman - Pirelli Calendar 2017