ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δύο φορές στο βάθρο των Γρεβενών η Beta Chachagias Racing Team 17/5

  • img
  • img
  • img

ΦΩΤΟ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ

Ένα δύσκολο και απαιτητικό Σαββατοκύριακο (13-14/5) στα Γρεβενά, όπου διεξήχθησαν ο 3ος και ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2017, ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα για την ομάδα της Beta Chachagias Racing Team.

Από τη μία, με τον Γιάννη Τρίγκα (#22 Beta RR 430) να παίρνει την τρίτη θέση το Σάββατο και τη δεύτερη την Κυριακή, συνεχίστηκε ένα εντυπωσιακό σερί που θέλει την ομάδα να είναι παρούσα σε κάθε βάθρο της Ε2 από τη σύστασή της, στην αρχή του 2015. Από την άλλη, ο τραυματισμός του Απόστολου Σβιντερίκου (#24 Beta RR 350), την πρώτη μέρα του αγώνα, ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά προβλημάτων για την ομάδα που μετρούσε ήδη δύο απουσίες. Ακόμα και έτσι ο Ζβιντερίκος κατάφερε να τερματίσει την πρώτη μέρα του αγώνα πριν μεταβεί για τις απαραίτητες εξετάσεις στον αριστερό καρπό όπου διεγνώσθη κάταγμα σκαφοειδούς.

Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ο Πέτρος Μπίλλης (#220 Beta RR 390), συνέχισε την ανοδική του πορεία, πετυχαίνοντας τον καλύτερο του φετινό τερματισμό με δύο έβδομες θέσεις στην Ε2 και φτάνοντας μία ανάσα (16η θέση) από την βαθμολογούμενη 15αδα της Γενικής EnduroGP.  

Στον δύσκολο και απαιτητικό διήμερο αγώνα των Γρεβενών, η υποστήριξη των ομάδων προς τους αναβάτες είναι καθοριστικής σημασίας και η Beta Chachagias Racing Team ευχαριστεί την ομάδα του Xmoto Kouloukatsis για την πολύτιμη βοήθεια της καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Επόμενος αγώνας για τη Beta Chachagias Racing Team στις 11 Ιουνίου στο Ξυλόκαστρο.

< >

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK