"Ράλλυ Regularity Αναβάσεων": Στις Ιστορικές Αναβάσεις της Αττικής


Με τη διεξαγωγή του "Ράλλυ Regularity Αναβάσεων" έπεσε η αυλαία για το Πρωτάθλημα Οδηγών και Συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων 2016 της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (Ο.Μ.Α.Ε).

  • 30/12/2016

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΦΩΤΟ: ΤΑΣΟΣ ΑΡΩΝΙΤΗΣ

O 7ος και τελευταίος γύρος του Πρωταθλήματος διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α) με την έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε. – Ε.Π.Α και τη συμμετοχή 44 πληρωμάτων.

Η ονομασία του μονοήμερου αγώνα ακριβείας δόθηκε λόγω των δύο δοκιμασιών με μωτ έως 50 χλμ. στις θρυλικές αναβάσεις του παρελθόντος, στον Διόνυσο και στη Πάρνηθα.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία κάτω από λαμπρό ήλιο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν δυνατό κι είχε πολλές μάχες με το ενδιαφέρον  αμείωτο ως τα τελευταία μέτρα της πέμπτης και τελευταίας δοκιμασίας αφού ακόμα και η πρώτη θέση γενικής κατάταξης άλλαξε χέρια εκεί.

Ανάμεσα  στους εκλεκτούς συμμετέχοντες, διεκδικητές και μη τίτλων regularity, είδαμε τον Ανδρέα Καροτσιέρη,τον Διονύση Τροβά,τον Χρήστο Χατζηκωνσταντίνου, τον Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη και άλλους ταχύτατους. Ταχύτατοι και σπορτσμεν.

Τα πληρώματα γευμάτισαν στο Ξενοδοχείο "Parnis Palace" και ακολούθησε η  απονομή των επάθλων σε φιλική ατμόσφαιρα.

Συγχαίρουμε όλα τα πληρώματα και ξεχωρίζουμε τους νικητές του αγώνα Μάνο Παλαβίδη – Ιούλιο Ιατρίδη αλλά και τους Πρωταθλητές του 2016  Σπύρο και Νικόλα Μουστάκα, μπαμπά και γιό.

 

Σκόρπιες σκέψεις για τον αγώνα

Eπειδή το "Ράλλυ Regularity Αναβάσεων" πέρασε στην ιστορία, λίγες σκέψεις:

- Αξιέπαινη η προσπάθεια των ανθρώπων του Αθλ. Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α και όσων τους στήριξαν στη πρώτη regularity διοργάνωσή τους.   
- Λεπτομερής ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος και συμφωνούμε.  
- Ναι στις δοκιμασίες με «τουλίπες» και αλλαγές πορείας-ταχύτητας χωρίς ανάσα.   Καλογραμμένο και χωρίς λάθη, κατά κοινή ομολογία, το βιβλίο διαδρομής.
- Εξαιρετική η δουλειά των ανθρώπων του Γραφείου Τύπου, μπροστά και πίσω από υπολογιστές, μπροστά και πίσω από φωτογραφικές μηχανές.
- Ωραία η ποικιλία των βουτημάτων και ο ζεστός, δυνατός καφές πριν την εκκίνηση στο Ο.Α.Κ.Α.
- Φιλόξενος χώρος και γευστικά τα εδέσματα στο  “Parnis Palace”.
- Καλαίσθητα και καλής ποιότητας τα έπαθλα.
- Οικονομικός αγώνας (Παράβολο 80 ευρώ).  

Όμως... Το, πρωταρχικής σημασίας, γεγονός είναι πως όλα τα οχήματα και τα πληρώματα που συμμετείχαν ήταν ασφαλισμένα με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υπ. Αρ. 94091/6 της Εθνικής Ασφαλιστικής (αστικής ευθύνης) και PAGEN 1600004 της Lloyd’ s of London (προσωπικών ατυχημάτων). Σχετικά με τα προαναφερθέντα ασφαλιστήρια ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Χορηγός: myKTEO Λεωφ. Κηφισού 73.