ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: MOTO AND RIDER » ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
9/8/2012

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 2013: Kawasaki ZX-10R

Μόνο ένα έμπειρο και πολύ προσεκτικό μάτι θα προσέξει την ουσιαστική διαφορά μεταξύ της νέας ΖΧ-10R 2013 και του υπάρχοντος απερχόμενου μοντέλου.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Κείμενο: Νίκος Βιτσιλάκης
Επιμέλεια: Μένιος Κατής
Φωτογραφίες: Αρχείο

Η πρώτη “πράσινη” με ηλεκτρονικό αμορτισέρ τιμονιού!

Μόνο ένα έμπειρο και πολύ προσεκτικό μάτι θα προσέξει την ουσιαστική διαφορά μεταξύ της νέας ΖΧ-10R 2013 και του υπάρχοντος απερχόμενου μοντέλου.

Πέραν των χρωματικών διαφοροποιήσεων, όπου αλλάζει σε πράσινο/μαύρο από τελείως πράσινο το χρώμα και τα γραφικά (το μαύρο μοντέλο παραμένει ως είχε), το μοναδικό σημείο όπου θα δούμε κάτι τελείως νέο είναι στην πάνω πλάκα του τιμονιού. Εκεί, το συμβατικής τεχνολογίας “σταμπιλιζατέρ” έχει αντικατασταθεί από ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, κατασκευασμένο κι αυτό από την σπεσιαλίστρια Σουηδική Ohlins. Η ιδιότητα αυτού του πολύτιμου αξεσουάρ έχει να κάνει με τη δυνατότητά του να εξετάζει διάφορες παραμέτρους και να ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία του αμορτισέρ τιμονιού.

Παρέα με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καλούδια της ΖΧ, όπως τα αγωνιστικής τεχνολογίας S-KTRC (traction control) και KIBS (Race ABS), το νέο αυτό αμορτισέρ αναμένεται να δώσει στον αναβάτη μεγαλύτερα περιθώρια στην αναζήτηση των ορίων του.

Οι 200 ίπποι (210 μέσω του Ram Air) της ισχυρότερης supersport του πλανήτη παραμένουν, φυσικά, στη θέση τους! Όπως και η καταπληκτική αναλογία κιλών ανά ίππο στο ένα προς ένα!

PHOTO GALLERY
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΘΝΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

SENTRAGOAL

WOMENONLY

ELLE

FACEBOOK
ΕΥΡΕΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αναζητήστε τα τελευταία νέα άνα εταιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ