H νέα γενιά του Honda Insight θα είναι καθαρά λιμουζίνα


Η Honda θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του υβριδικού της μοντέλου, του Insight, στην έκθεση του Detroit ως πρωτότυπο, ενώ η κανονική παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του 2018.

  • 21/12/2017

Η 3η κατά σειρά γενιά του Insight σηματοδοτεί και την τρίτη κατά σειρά αλλαγή στη φιλοσοφία σχεδίασης, μιας και το ιδιόμορφο 3θυρο αμάξωμα της 1ης γενιάς ακολούθησε το πιο συμβατικό 5θυρο της 2ης που θύμιζε και λίγο Prius ενώ τώρα έρχεται ένα τετράθυρο που ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική της αντίστοιχης έκδοσης του Civic.

Το υβριδικό σύστημα πρόωσης θα είναι το καινούργιο που χρησιμοποιείται ήδη στo Accord της αμερικάνικης αγοράς, το Clarity Hybrid και το αντίστοιχο CR-V Hybrid, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία και λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει στην επίσημη πρεμιέρα του στο Detroit. H Honda λέει πάντως πως η απόδοσή του θα είναι απόλυτα ανταγωνιστική.

Το νέο Insight θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στην πόλη Greensburg της Indiana, παράλληλα με τα Civic και CR-V που προορίζονται για τις ΗΠΑ.