ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
FORD

Δοκιμάζουμε το Ford Kuga Vignale 2.0 TDCi AWD [photos] 14/4

  • img
  • img
  • img

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΛΑΣ Σ. ΖΑΛΜΑΣ, ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ

Είναι ασαφές αν η έμφαση γίνεται στον τεχνολογικό εξοπλισμό ή στο πλούσιο μενού του μοντέλου. Καθότι όμως είναι σαφές ότι ζούμε σε μια εποχή όπου η προσοχή που δίδεται από τους κατασκευαστές στον τομέα πολυτέλεια είναι μεγάλη, πιθανόν η λέξη Vignale να υπερέχει από τα υπόλοιπα. Ετσι, μετά τα Mondeo, S-Max και Edge, η Vigniale έρχεται και στα Kuga και είναι βαμμένη στο χρώμα «Milano Grigio». Διαθέτει μαύρο γυαλιστερό τελείωμα για τις εμπρός και πίσω «ποδιές», λεπτομέρειες χρωμίου περιμετρικά του αμαξώματος και εντελώς νέα είναι η εξαγωνική μάσκα.

Το κυψελοειδές θέμα της μάσκας συνεχίζεται και στο εσωτερικό του SUV της Ford, με το υψηλής ποιότητα δέρμα «Windsor» να ντύνει τα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών αλλά και το ταμπλό με τις ραφές να διαθέτουν διαφορετικό χρώμα για αντίθεση. Κάθε Kuga Vignale στα τελειώματά του είναι χειροποίητο από εξειδικευμένο προσωπικό στο Vignale Center στην Ισπανία, το οποίο θα ελέγχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Οι τεχνικοί περνάνε περισσότερες από δύο ώρες μόνο για να δώσουν το τελικό γυάλισμα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ μετά ελέγχουν ακόμα και την τελευταία ραφή στο εσωτερικό για να εντοπίσουν την τελειότητα της κάθε λεπτομέρειας.

Πέρα από την προσοχή στη λεπτομέρεια, ο όρος Vignale κρύβει και μια ιδιαίτερη εξυπηρέτηση που μπορεί να ξεκινήσει από τη δυνατότητα εκτεταμένης δοκιμαστικής οδήγησης ακόμα και για ολόκληρο Σαββατοκύριακο, την παράδοση που μπορεί να γίνει από τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης στο FordStore, αλλά και στον χώρο εργασίας ή στο σπίτι του πελάτη.

Η ιδιαιτερότητα συνεχίζει και μετά την απόκτηση, καθώς όλοι οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν την παραλαβή του Vignale τους και τη μεταφορά του στο FordStore για συντήρηση ή επισκευή. Το αυτοκίνητο αντικατάστασης που τους προσφέρεται είναι αντίστοιχου επιπέδου εξοπλισμού με το δικό τους. Μετά από κάθε εργασία συντήρησης, κάθε μοντέλο Vignale παραδίδεται πλυμένο στον ιδιοκτήτη του. Τέλος, ειδικοί σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι σε κάθε χώρα της Ευρώπης, όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών Vignale και να διασφαλίσουν τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης.

< >

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK