ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
TOYOTA

Δοκιμάζουμε το Toyota Hilux Double cab 4x4 Cruiser 22/3

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΛΑΣ Σ. ΖΑΛΜΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ

Να εξακολουθήσει να ηγείται στην κατηγορία του. Παράλληλα, όμως, μας δίνει και την ευκαιρία για μια σειρά από ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.

Δύο χρόνια πριν κλείσει μισό αιώνα παρουσίας το Hilux στην παραγωγή, έρχεται αυτή η όγδοη γενιά με προφανή στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα των πωλήσεων στην κατηγορία.

Τον Μάρτιο του 1968, που διατέθηκε για πρώτη φορά στην αγορά με έναν ταπεινό 1,5 λίτρου βενζινοκινητήρα, με δίπορτη καρότσα, με κίνηση στον πίσω άξονα και μάσκα με διπλούς προβολείς, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το επίπεδο της επιτυχίας αλλά και των αλλαγών που θα προέκυπταν. Τότε κατασκευαζόταν στη Hamoura της Ιαπωνίας, σήμερα στην Αργεντινή και την Ταϊλάνδη, και το βιβλίο του κατασκευαστή που προσφέρεται σε κάθε ιδιοκτήτη αριθμεί 660 σελίδες. Αντίστοιχα το βιβλίο που περιγράφει τη χρήση των συστημάτων πλοήγησης και των πολυμέσων αριθμεί άλλες 264 σελίδες.

Ετσι είναι, ο κόσμος μας γίνεται ολοένα και πιο πολύπλοκος. Ετσι είναι. Οι ιστορίες επιτυχίας γράφονται σε πολλές σελίδες, καθώς το δημοφιλές αυτό pick-up έχει πουλήσει σε παγκόσμια κλίμακα περισσότερα από 18 εκατομμύρια κομμάτια. Σε ό,τι αφορά τη χρονιά που πέρασε, διατέθηκαν στην Ευρώπη 34.000 Hilux, ή το 23,1% της αγοράς, ποσοστό που το φέρνει στην κορυφή των πωλήσεων της Γηραιάς Ηπείρου.

< >

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK