Ανάκαλουνται 1.104 Ford Fiesta στην Ελλάδα


Ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας η ανάκληση 1.104 Ford Fiesta με κινητήρες diesel 1.4 και 1.6 λίτρων στη χώρα μας.

  • 29/8/2016

Η συγκεκριμένη ενέργεια ανάκλησης αφορά στα αυτοκίνητα που μπήκαν στην παραγωγή από 1/1/2012 μέχρι 29/8/2013. Στα συγκεκριμένα οχήματα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μονάδα ελέγχου προθερμαντήρων πετρελαιοκινητήρα μπορεί να επηρεαστεί από υγρές καιρικές συνθήκες. Τυχόν εισχώρηση νερού στην ηλεκτρονική μονάδα μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση, με πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς σε περίπτωση μη επίβλεψης του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford ή στον τηλεφωνικό αριθμό 210 – 4805620, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info11@ford.com