Ανακοινώθηκαν οι τιμές διάθεσης της 2017 Alfa Romeo Stelvio στην Ελλάδα


Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo είναι διαθέσιμο προς πώληση και στην ελληνική αγορά.

  • 23/2/2017

Προ ημερών ο επίσημος εισαγωγέας μας είχε ενημερώσει για την έναρξη παραγγελιών για την νέα Stelvio. Τώρα, έφτασε η ώρα και για την ανακοίνωση των τιμών του ιταλικού SUV.

Προς το παρόν προσφέρεται με δύο κινητήριες μονάδες, βενζίνης και diesel.

H Stelvio First Edition ειναι εφοδιασμένη με δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 280 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης all-wheel drive τεχνολογίας Q4. Η τιμή της εν λόγω έκδοσης διαμορφώνεται στα 70.300 ευρώ.

- ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ALFA ROMEO

Υπάρχει και η πιο προσιτή Stelvio με πετρελαιοκινητήρα 2.2 λίτρων που αποδίδει 210 ίππους και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Q4 all-wheel drive. Η τιμή της διαμορφώνεται στα 57.000 ευρώ.

Η γκάμα θα ολοκληρωθεί με νέους κινητήρες που περιλαμβάνουν τον υπερτροφοδοτούμενο  δίλιτρο βενζινοκινητήρα 200 ίππων και έναν πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων 180 ίππων, οι οποίοι θα εφοδιαστούν παράλληλα με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων ενώ ο βενζινοκινητήρας θα διαθέτει και το σύστημα τετρακίνησης Q4 all-wheel drive. Η έκδοση πετρελαίου 2,2 λίτρων 180 ίππων θα διατίθεται  και με μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς.

Στην Ελλάδα η Alfa Romeo Stelvio θα προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, 5 χρόνια service και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω FCA Bank, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στο τέλος Μαρτίου.