Ανανεωμένο Suzuki Vitara με turbo κινητήρες (video)


Η ώρα της ανανέωσης έφτασε για ένα από τα δημοφιλέστερα SUV της αγοράς που υποδέχεται στην γκάμα του και νέα μηχανικά σύνολα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/7/2018

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση το Vitara αποκτά ένα πιο φρέσκο παρουσιαστικό μετά από σχεδόν μια τετραετία παρουσίας στους ελληνικούς δρόμους. Οι αλλαγές εντοπίζονται στην μάσκα και την γρίλια, στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στις νέας σχεδίασης ζάντες, στα νέα χρώματα κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη πληροφοριών καθώς και ποιοτικότερα μαλακά πλαστικά, όπως αναφέρει η Suzuki.

Από πλευράς κινητήρων το ανανεωμένο Vitara θα αποκτήσει τους αναβαθμισμένους turbo βενζινοκινητήρες στα 1.000 cc και 1.400 cc (140 PS) που προέρχονται από το S-Cross. Ο μικρότερος τρικύλινδρος των 111 PS αντικαθιστά τον ατμοσφαιρικό 1.600άρη. To σύστημα τετρακίνησης AllGrip θα προσφέρεται προαιρετικά στις πλουσιότερες εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο, ενώ για τον diesel δεν υπάρχει κάποια αναφορά. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στο σαλόνι του Παρισιού όπου και θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο Suzuki Vitara. Έως τότε παρακάτω θα δείτε ένα teaser βίντεο.