Αποκάλυψη για την Lamborghini Aventador SVJ!


Αποκάλυψη για την Lamborghini Aventador SVJ! Μετά από πολλά teaser αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της πολύ-αναμενόμενης Aventador Superveloce Jota.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 23/8/2018

Τέλος στην αναμονή μπαίνει με την πρώτη επίσημη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram μέσω του Βρετανού dealer πολυτελών αυτοκινήτων H.R. Owen και που βλέπετε παρακάτω. Ακολουθούν νέες φωτογραφίες (έπεται upd) καθώς και το βίντεο όπου η σπέσιαλ Lamborghini ισοπέδωσε το ρεκόρ της Porsche 911 GT2 RS στο Nurburgring.

 

Not long to go until the official unveiling at Monterey Car Week; here is an exclusive preview of the Aventador SVJ. #Lamborghini #AventadorSVJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H.R. Owen Lamborghini (@hrowenlamborghini) στις 22 Αύγ, 2018 στις 11:26 μμ PDT

Μέχρι στιγμής η Lamborghini δεν έχει ανακοινώσει κάποιο τεχνικό στοιχείο για την SVJ που θα παρουσιασθεί τέλη Αυγούστου. Πάντως θεωρείται σίγουρο πως ο V12 των 6,5 lt θα αποδίδει κάπου στους 770-780 PS με τη ροπή τουλάχιστον στα 750 Nm. Η Aventador SVJ θα είναι το τελευταίο συμβατικό supercar αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει η Lamborghini, μιας και όσα θα ακολουθήσουν θα έχουν κάποια μορφή ηλεκτρικής υποβοήθησης.Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα για την αναλογία κιλών ανά ίππο που λογικά θα βελτιωθεί από τα 2,03 kg/ps της Superveloce (SV), κάτι που σημαίνει πως η SVJ θα είναι ελαφρύτερη και ισχυρότερη. Ακολουθεί και ένα ακόμη με την αεροδυναμική της SVJ που εφοδιάζεται με το πακέτο ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva).