Audi Q8: προς την πρεμιέρα με πέντε video teasers


Το Q8 βρίσκεται κυριολεκτικά προ των πυλών και η Audi έχει εκπονήσει ολόκληρο πλάνο προβολής του με teasers.

  • 15/5/2018

Η Audi φαίνεται πως ποντάρει ιδιαίτερα στο νέο της κορυφαίο SUV, το Q8 και έτσι σκοπεύει να προετοιμάσει τους πάντες για την πρεμιέρα του με μια σειρά από 5 teaser video. Το πρώτο από αυτά θα παρουσιαστεί επίσημα την 21η Μαΐου, ενώ για να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τότε η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό clip προκειμένου να μας βάλει στο νόημα της υπόθεσης.

Η οποία φορά μια απαγωγή σε ένα πριβέ after πάρτι και στα δρώμενα θα πρωταγωνιστεί φυσικά το νέο Q8. Παράλληλα η Audi έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σκίτσο που παρουσιάζει το πίσω μέρος του Q8, που θα χαρακτηρίζεται από την έντονη κλίση της οροφής του, η οποία θα τελειώνει σε μια μικρή αεροτομή. Τη σπορτίφ εικόνα θα συμπληρώνουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο turbo βενζίνης 2.000 cc και έναν επίσης υπερτροφοδοτούμενο V6 3.000 cc, με απόδοση 255 και 360 PS αντίστοιχα. Ο V6 θα χρησιμοποιηθεί ως βάση και για την υβριδική έκδοση, η οποία αναμένεται να έχει συνδυαστική ισχύ περίπου 450 PS και δυνατότητα αποκλειστικά ηλεκτρικής κίνησης για σχεδόν 60 km. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ακολουθήσουν τόσο ένα S Q8 όσο και ένα RS Q8. Το δεύτερο με ένα V8 4.000 cc με διπλά turbo και 540 PS.