Aυτή είναι η πιο παράξενη "αντιπροσωπεία" της Porsche στον κόσμο


Αν δεν πάνε οι πελάτες στην Porsche, πάει η Porsche στους πελάτες, ακόμα και όταν αυτοί βρίσκονται 2.300 μέτρα πάνω από την θάλασσα.
  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: PORSCHE
  • 19/2/2018

Αν δεν σας φτάνουν οι περίπου 700 αντιπροσωπείες που έχει η Porsche σε όλο τον κόσμο, έχετε στην διάθεσή σας μία ακόμα, την πιο παράξενη από αυτές. Πρόκειται για μία εγκατάσταση που έκανε η Γερμανική εταιρία ώστε να φέρει τα αυτοκίνητά της -και δη τα SUV- ακόμα πιο κοντά στο σπέσιαλ κοινό της, ανεβαίνοντας κοντά στον πελάτη, στα 2.300 μέτρα.

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, η εγκατάσταση αποτελείτα ι από έναν γυάλινο θόλο που έχει εγκατασταθεί έξω από το σαλέ ενός φημισμένου χιονοδρομικού κέντρου στις Άλπεις, στο Meribel. Στόχος, πέρα από τον εντυπωσιασμό, είναι να έρθει πιο κοντά η μάρκα στους πολύ πλούσιους πελάτες του χιονοδρομικού, όπου πέρα από τον συγκεκριμένο γυάλινο θόλο υπάρχει και εξειδικευμένο προσωπικό για ενημέρωση όσων το επιθυμούν.

Η κατασκευή του θόλου έχει γίνει με ιδιαίτερα ακριβά υλικά ώστε να αντέχουν στις ακραίες συνθήκες που επικρατούν στο βουνό, με τους ανέμους να ξεπερνούν κάποιες φορές τα 160 km/h και την θερμοκρασία να πέφτει πολλές φορές κάτω από τους 25 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Το στήσιμό του κράτησε επίσης αρκετό καιρό, καθώς όλα έπρεπε να μεταφερθούν με ελικόπτερο, ενώ και η Cayenne που εκτίθεται έφθασε εκεί με την βοήθεια snowmobiles.

Η απίστευτη αυτή εγκατάσταση θα μείνει εκεί μέχρι τα μέσα Απριλίου, όταν το αυτοκίνητο και το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας αποφασίσουν να επιστρέψουν σε πιο "γήινες" μεθόδους προώθησης των μοντέλων τους.