Aυτό πονάει: Δείτε πώς κατάντησαν μία Lamborghini Huracan Avio


Κάθε αυτοκίνητο που έχει χαραχτεί με κλειδί είναι ένα αποκαρδιωτικό θέαμα, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για μια σπάνια και πανέμορφη Lamborghini.

  • 7/1/2018

KEIMENΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνάς ένα πρωί και να βρίσκεσαι μπροστά στο αυτοκίνητό σου βανδαλισμένο από κάποιον κομπλεξικό (για να το πούμε κομψά...) που δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει.

Σκεφτείτε αν όλα αυτά γίνονταν όχι σε ένα απλό καθημερινό όχημα, αλλά σε μία από τις μόλις 250 Lamborghini Huracan Avio που έχουν κατασκευαστεί.

Και όμως, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, ο «κανίβαλος» με το κλειδί δεν σεβάστηκε αυτό το εξαίσιο δημιούργημα, αλλά έβγαλε επάνω του όλα τα απωθημένα.
Το περιστατικό έγινε στην Μπρίζ και ο ιδιοκτήτης μέσω ανάρτησης στο Facebook δηλώνει σοκαρισμένος.

Μάλιστα λέει ότι δεν του είχε ξανασυμβεί το παραμικρό, μιας και την χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά στις δουλειές του.

Όπως και να έχει πάντως είναι αμαρτία να βλέπεις ένα τέτοιο κόσμημα σ' αυτή την κατάσταση. Όπως αμαρτία βέβαια είναι να βλέπεις και το δικό σου απλό και φθηνό αυτοκίνητο να έχει υποστεί τέτοια καταστροφή.

Κάτι που φαίνεται ότι αρχίζει να παίρνει διαστάσεις μάστιγας στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες όπως διαπιστώνουμε από αφηγήσεις φίλων και γνωστών αλλά και από δική μας πικρή εμπειρία με αυτοκίνητα δοκιμών. Ευτυχώς όχι ακόμα σε Lamborghini...