BMW M2 Competition: Έρχεται τον Απρίλιο με 400+ άλογα!


Αν η υπάρχουσα ΒΜW M2 δεν σαν είναι αρκετή τότε η εταιρία ετοιμάζει μία έκδοση Competition με επεμβάσεις στην ανάρτηση και μεγαλύτερη ισχύ

  • 1/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗ, ΦΩΤΟ: ΒMW


Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών, και σίγουρα μία γνήσια "Μ" στην οικογένεια της BMW. Όμως υπάρχουν φίλοι της εταιρίας που θα ήθελαν κάτι πιο special και η BMW δεν τους χαλά το χατήρι, καθώς μέχρι τον Απρίλιο θα παρουσιάσει την έκδοση Competition. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές η συγκεκριμένη έκδοση θα ξεπερνά τα 400 άλογα σε ισχύ (σε σύγκριση με τα 370 της απλής Μ2) πάντα από τον ίδιο εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 3 λίτρων με το διπλό turbo.

Aπό εκεί και πέρα θα υπάρξουν σημαντικές επεμβάσεις στην ανάρτηση, στα φρένα και στους τροχούς, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την γενικότερη αναβάθμιση στην ιπποδύναμη και τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Θα υπάρχουν επίσης και νέα χρώματα, ένα ασημένιο και ένα πορτοκαλί, έτσι ώστε η Competition να αποκτήσει και έναν πιο exclusive χαρακτήρα.

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες για το χρονικό ορίζοντα της παρουσίασής της έκαναν λόγο για τα μέσα του καλοκαιριού, όμως νεότερα στοιχεία μιλούν για τον Απρίλιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για μία άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση ενός αυτοκινήτου που ήδη είναι κλασικό στην "απλη" του εκδοχή.