Car and Driver Ιουνίου: Το Σάββατο 12/5 με τα Παραπολιτικά. Μην το χάσετε!


Το Car and Driver είναι πιστό στο ραντεβού του με την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και πάντα με πλούσια θεματολογία. Αποκλειστικότητες, αποστολές στο εξωτερικό, μόνιμες στήλες, νέα και αναλύσεις από την παγκόσμια σκηνή των Motorsport.

  • 9/5/2018

 

Το τεύχος Ιουνίου φιλοξενεί μια σπουδαία πρώτη δοκιμή: Την πρώτη οδηγική επαφή στην πίστα του Silverstone με τη McLaren Senna η οποία αποτίει φόρο τιμής στον θρύλο της F1. To hypercar των 800 ίππων πετυχαίνει 0-100 km/h σε 2,8’’, και αγγίζει τελική στα 340 km/h!

Επίσης οδηγούμε τη νέα Mercedes-Benz A-Class Α200 163 PS και A180 d 116 PS. Η τέταρτη γενιά του γερμανικού premium hatchback είναι και η ευφυέστερη.

Δοκιμάζουμε σε δρόμο και πίστα το Hyundai i30N Performance. Το νέο hot hatch της κορεατικής φίρμας με τους 275 ίππους έρχεται έτοιμο να τα βάλει με τα κορυφαία της κατηγορίας.

Φέρνουμε αντιμέτωπα δύο σύμβολα της σπορ οδήγησης σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Τα Audi SQ5 και Audi TT-RS.

Ταξιδεύουμε στην Ιταλία με BMW i3s REX. Η μοναδική πρόκληση ενός μεγάλου ταξιδιωτικού με ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

Ακόμη τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις. Μιλούν στο ελληνικό Car and Driver ο Romain Grosjean, ο πιλότος της Haas F1 Team σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και ακόμη οι σχεδιαστές του νέου Ford Focus Amko Leenarts,  και του BMW ix3, Πάνος Καρράς!

O Romain Grosjean οδηγός της HAAS F1 Team
O Romain Grosjean οδηγός της HAAS F1 Team

 

Amko Leenarts ο σχεδιαστής του 2018 Ford Focus
Amko Leenarts ο σχεδιαστής του 2018 Ford Focus

 

Ο Πάνος Καρράς, exterior designer BMW iX3
Ο Πάνος Καρράς, exterior designer BMW iX3

 

Και βέβαια στο Car and Driver Ιουνίου θα βρείτε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τη μοτοσυκλέτα με τη σφραγίδα του Moto and Biker. 32 σελίδες γεμάτες δοκιμές, νέα και αποκλειστικότητες με πιο σημαντικό το test ride της νέας Honda Africa Twin Adventure Sports.

Αυτά και πολλά ακόμη θέματα, όλα με την αισθητική ανωτερότητα και την εμπεριστατωμένη άποψη των συντακτών του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί στις 12/5 με την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Car and Driver: το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το καλύτερο στην Ελλάδα!