Δείτε γιατί η McLaren ονόμασε το νέο της αυτοκίνητο "Senna" (Video)


Σε ένα πολύ όμορφο και δυναμικό video οι άνθρωποι της McLaren δίνουν την δική τους εξήγηση γιατί έδωσαν το όνομα του Ayrton Senna στο νέο hypercar της εταιρίας.
 

  • 14/4/2018

Ένα αυτοκίνητο με το όνομα του μεγαλύτερου οδηγού που πέρασε από την Formula 1 δεν θα μπορούσε να είναι τυχαίο. Και η σύνδεση της νέας McLaren με τον Ayrton Senna είναι σίγουρα κάτι που συζητήθηκε πολύ. Και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που η εταιρία εγκαταλείπει τις αριθμητικές ενδείξεις στα μοντέλα της και υιοθετεί ένα όνομα. Και τι όνομα!

Για να διαφωτίσει λίγο περισσότερο τους φίλους της αυτοκίνησης, η βρετανική εταιρία έφτιαξε ένα πολύ όμορφο video, μέσα από το οποίο άνθρωποι που ενεπλάκησαν στο project μας μιλούν για την σχέση του αυτοκινήτου με τον Senna

"Oι αξίες του και ο τρόπος που οδηγούσε με αποφασιστικότητα και αφοσίωση αναζητώντας την τελειότητα, είναι κάτι που ψάχνουμε και εμείς στην McLaren όταν κατασκευάζουμε αυτοκίνητα" είπε ο αρχιμηχανικός της ετιρίας Dan Parry-Williams.

Πάντως η McLaren Senna δεν έχει γίνει αποδεκτή απόόλους με θετικά σχόλια, κυρίως γιατί η εμφάνισή της είναι αρκετά περίπλοκη και χωρίς την "καθαρότητα" των απόψεων και του τρόπου σκέψης του Senna. Όμως πρόκειται για ένα απόλυτο μηχάνημα οδήγησης, με στόχο να γίνει το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στην ιστορία, οπότε όλη αυτή η αεροδυναμική υπερπαραγωγή έχει τους λόγους της να υπάρχει. Δείτε το βίντεο και ίσως πολλές από τις απορίες σας να λυθούν. Ή και να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες, όπως γίνεται πάντα με τα μεγάλα έργα τέχνης και τεχνικής των ανθρώπων.