Δείτε ποιοι κατασκευαστές δεν θα είναι στην Έκθεση της Γενεύης


H Έκθεση της Γενεύης είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού της αυτοκινητοβιομηχανίας επί ευρωπαϊκού εδάφους και φέτος θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 18 Μαρτίου.

  • 18/1/2018

Παραδοσιακά στις μεγάλες εκθέσεις, στις οποίες εδώ και δεκαετίες ανήκει και αυτή της ελβετικής μεγαλούπολης, μπορεί κανείς να δει ότι πιο καινούργιο υπάρχει, σε μοντέλα παραγωγής αλλά και πρωτότυπα από όλους τους κατασκευαστές.

Φέτος δεν θα δώσει το παρόν η Opel. H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, που πρόσφατα εξαγοράστηκε από το γαλλικό όμιλο της PSA, θα απουσιάζει, σύμφωνα με επίσημη δήλωση των εκπροσώπων της, για να επικεντρωθεί στις δικές της εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Πέρα πάντως από αυτό η Opel πρακτικά δεν έχει να δείξει κάποιο καινούργιο μοντέλο, οπότε μπορεί κάλλιστα να εξοικονομήσει τα πολλά χρήματα της συμμετοχής σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Από την πλευρά του ομίλου της PSA θα απουσιάζει και η DS Automobiles, προφανώς για τους ίδιους λόγους που ισχύουν και για την Opel, ενώ το παρόν δεν θα δώσει ούτε η Mini. Έκπληξη θα είναι και η απουσία της Tesla, ειδικά από τη στιγμή που στη γκάμα της υπάρχει, παρά τα προβλήματα στην παραγωγή του, το προσιτό (για ηλεκτρικό) Model 3. Ν.Μ.