Επίσημο teaser για το νέο Audi Q3


Η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο και μερικές φωτογραφίες για το νέο Q3 που θα παρουσιαστεί μεθαύριο 25 του μήνα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 23/7/2018

Μία από τις σημαντικότερες ελεύσεις στην κατηγορία των premium κόμπακτ SUV είναι αυτή του νέου Audi Q3 που θα παρουσιαστεί διαδικτυακά μεθαύριο με την επίσημη παρουσίαση στο κοινό να έχει προγραμματισθεί για τον Οκτώβριο στο σαλόνι του Παρισιού. Σχετικά με οτιδήποτε άλλο πέρα από τα επίσημα στοιχεία που βλέπετε οι Γερμανοί δεν έχουν ανακοίνωσε τίποτε άλλο.

Πάντως, οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν ένα Q3 με μεγαλύτερες διαστάσεις και κατ’ επέκταση αυξημένους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Στο εσωτερικό θα υπάρχει μια εικόνα που θα υιοθετεί το στιλ του Q2 και θα προσφέρει μεγάλο εύρος εξατομίκευσης.  

Όσο για τους κινητήρες θα ξεκινούν πιο ψηλά και συγκεκριμένα από το νέο 1.4 TFSI με τους 150 PS ενώ θα υπάρχουν και diesel εκδόσεις. Αργότερα θα δούμε και ισχυρότερες μέχρι το RS Q2 καθώς και μία plug-in υβριδική. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε την Τετάρτη.