Έτοιμο και το Kia Proceed


Η κορεατική εταιρία προετοιμάζεται για την διεύρυνση της γκάμας του νέου Ceed που πρόσφατα λανσαρίστηκε στην χώρα μας στην πεντάθυρη έκδοση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 4/9/2018

Αργότερα αναμένεται να δούμε και άλλες εκδόσεις (η station wagon έχει ήδη παρουσιασθεί, φήμες κάνουν λόγο για crossover). Προς το παρόν το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Proceed που θα παρουσιασθεί διαδικτυακά στις 13 Σεπτεμβρίου για να ακολουθήσει αρχές Οκτωβρίου η πρεμιέρα στο σαλόνι του Παρισιού. Το νέο Proceed δεν θα έχει καμία σχέση με τρίθυρο αμάξωμα καθώς θα είναι ένα όμορφο πεντάθυρο shooting brake που θα βασίζεται σχεδιαστικά σε ένα πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην Φρανκφούρτη (το βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία).

Εδώ βλέπετε μία teaser εικόνα που δείχνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενώ για το μπροστινό θεωρείται δεδομένο πως θα είναι πανομοιότυπο με εκείνο του hatchback. Στο κέντρο και κάτω από το λογότυπο της εταιρίας δεσπόζει η ονομασία του μοντέλου που πιθανότατα θα έχει και έκδοση GT με 200 PS. Κατά τα υπόλοιπα οι βασικές θα κινούνται από τον βασικό 1.000άρη turbo κινητήρα, το νέο τετρακύλινδρο των 1.400 cc και τον diesel στα 1.600 cc που αργότερα θα δούμε και σε mild hybrid έκδοση.