ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΛΙΝ

Η ελίν χρυσός χορηγός στην έκθεση Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο 19/5/2017

  • img

Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.) για ακόμη μία χρονιά, είχε την τιμή να είναι Χρυσός Χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, μιας εκ των σημαντικότερων εκθέσεων που διοργανώνονται στη Μεσόγειο για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η έκθεση η οποία εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου από τον πρόεδρο τoυ Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κύριο Μ. Σκουλικίδη, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, κυρίας Ε. Κουντουρά,  του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κυρίου Π. Τατούλη και του Δημάρχου Ναυπλιέων, κυρίου Δ. Κωστούρου, διήρκησε έως 2 Μαΐου, και συμμετείχαν 96 σκάφη αναψυχής πολλά εκ των οποίων είναι από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες. 

Η έκθεση Mediterranean Yacht Show διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

Η ελίν, με την παρουσία της στην έκθεση Mediterranean Yacht Show, επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στον θαλάσσιο τουρισμό, ένα κλάδο με μεγάλη δυναμική που κάθε χρόνο έλκει χιλιάδες επισκέπτες. Η εταιρία εδώ και χρόνια αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς στον συγκεκριμένο χώρο χάρη στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει. Μέσω των 137 παράκτιων και νησιωτικών πρατηρίων ελίν, αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Κέρκυρας (Γουβιά), Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου και Λευκάδας, προσφέρει πληθώρα σίγουρων και ασφαλών επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να προμηθευτεί καύσιμα και λιπαντικά για το ταξίδι του. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΛΙΝΟΙΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ