H Mercedes αποκαλύπτει μερικώς το εσωτερικό της νέας GLE


Τα επίσημα σκίτσα του εσωτερικού της νέας GLE δείχνουν αλλαγή στη λογική της Mercedes για το διάκοσμο των SUV της.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/7/2018

Με τη βοήθεια μερικών επίσημων σκίτσων η Mercedes αποκαλύπτει, έστω και μερικώς το εσωτερικό της νέας γενιάς του μεγάλου της SUV. Της GLE που αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες και θα βασίζεται σε ένα νέο, πιο ελαφρύ πλαίσιο. Οι εσωτερικές της διαστάσεις αναμένονται πάνω κάτω οι ίδιες με αυτές τις τρέχουσας γενιάς.

Για το εσωτερικό πάντως θα υιοθετηθεί το πλήρως ψηφιακό ταμπλό, κατά τα πρότυπα της A-Class. Απλά εδώ και σε σχέση με το νέο hatchback οι δύο οθόνες που δημιουργούν ένα ενιαίο σύνολο δεν θα είναι 10,25 ιντσών, αλλά μεγαλύτερες μιας και θα φτάνουν τις 12,3 ίντσες. 

Ο καινούργιος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων θα συνδυαστεί και με τη νέα γενιά του συστήματος infotainment COMAND της μάρκας, καθώς και με το πολύ καλό MBUX. Η χρήση του τελευταίου φυσικά και δεν θα περιοριστεί μόνο στην Α-Class και τις άλλες προσθιοκίνητες εκδόσεις της μάρκας αλλά θα επεκταθεί σε όλη της τη γκάμα. 

Το εσωτερικό της νέας GLE θα αποτελέσει φυσικά το πρότυπο και για τα άλλα SUV της μάρκας, που θα διαφοροποιούνται στο σημείο αυτό από τα μοντέλα με μη off road προσανατολισμό της Mercedes. Φυσικά σε παραλλαγές ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει το καθένα και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.