H νέα A-Class θα έχει όχι μία αλλά... δύο εκδόσεις AMG!


Με δύο εκδόσεις της σπορ σειράς AMG θα παρουσιαστεί η νέα A-Class με την μικρή να αποδίδει 299 άλογα με τον δίλιτρο κινητήρα να διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα

  • 3/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΜERCEDES-BENZ

Kαθώς η νέα A-Class βρίσκεται στο τελικό στάδιο των ετοιμασιών της για την επίσημη παρουσίασή της σε λίγες ημέρες, σιγά-σιγά αποκαλύπονται τα σχέδια της εταιρίας για το νέο της μοντέλο.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ότι δεν θα  υπάρχει μόνο μία έκδοση AMG αλλά δύο. Η νέα προσθήκη θα ονομάζεται AMG 35 και θα κλείσει το κενό που υπήρχε στην γκάμα του μοντέλου μέχρι την κορυφαία ΑMG 45.

Η νέα έκδοση θα βρεθεί απέναντι στο Audi S3 και την BMW M240i με τον δίλιτρο τουρμπο κινητήρα να αποδίδει 299  άλογα αφήνοντας την μεγάλη A45 να συνεχίσει την ιδιότυπη μονομαχία με το RS3 και την Μ2. 

Ο κινητήρας θα εφοδιάζεται με το υβριδικό σύστημα EQ Boost με το ηλεκτρικό κύκλωμα των 48V που συναντάμε και στην E-Class. 

 Δίλιτρη θα είναι και η AMG A45 4MATIC -και αυτή θα έχει κύκλωμα 48V- με 408 ίππους, παίρνοντας και πάλι κεφάλι στην κόντρα με το Audi RS3.