H νέα BMW X7 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Los Angeles


Μεγάλη, πολυτελής, πανίσχυρη, επταθέσια και με μια χαρακτηριστικά μεγάλη μάσκα η X7 θα είναι το top SUV της BMW.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 7/9/2018

Ο χρόνος για την παρουσίαση της καινούργιας ναυαρχίδας των SUV της BMW πλησιάζει και η πιο κοντινή ημερομηνία είναι βέβαια στις αρχές Οκτώβρη στην έκθεση στο Παρίσι. Το πιο πιθανό όμως είναι οι Βαυαροί να την παρουσιάσουν τελικά στα τέλη του Νοεμβρίου στην αντίστοιχη διοργάνωση του Los Angeles. Έχοντας για την επιλογή τους βέβαια τη δικαιολογία πως οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι μια τεράστια αγορά για αυτοκίνητα αυτού του μεγέθους και αυτής της τιμής.

Άλλωστε και η X7 θα κατασκευάζεται, παράλληλα με τις X3 και X5 στο εργοστάσιο της μάρκας στο Spartanburg. Στα χαρακτηριστικά της θα περιλαμβάνεται και η ιδιαίτερα μεγάλη μάσκας της, ενώ οι σεβαστές εξωτερικές της διαστάσεις αλλά και το μοιραία μεγάλο βάρος της X7, η οποία θα είναι και επταθέσια, δεν θα αποτρέψουν τη BMW να παρουσιάσει στην πορεία και εκδόσεις M της.

Πολύ πιθανό είναι στο μέλλον να παρουσιαστεί και μια X8 η οποία θα είναι η ακόμα πιο exclusive κουπέ εκδοχή της. Οι κινητήρες και τα μηχανικά μέρη της X7 θα είναι σε μεγάλο βαθμό κοινά με αυτά του επίσης νέου πολυτελούς κουπέ της μάρκας, αυτού της σειράς 8. Οι εκδόσεις Μ θα κινούνται από μια βελτιωμένη έκδοση του V8 των 4,4 lt με τα δύο turbo, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 600 PS.