H Porsche ανανεώνει τη Macan


Η Macan θα περάσει στο δεύτερο στάδιο της πορείας της, καθώς στο άμεσο μέλλον θα παρουσιαστεί ελαφρώς ανανεωμένη. Εξωτερικά και εσωτερικά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/5/2018

H νέα εκδοχή της Macan, που έχει εξελιχθεί σε best seller της Porsche σε όλες σχεδόν τις αγορές που δηλώνει το παρόν η γερμανική εταιρεία, είναι κυριολεκτικά προ των πυλών. Και παρόλο που οι αλλαγές δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες η εικόνα του μικρότερου SUV της Porsche, που μοιράζεται το πλαίσιο με το προηγούμενο πια Audi Q5, θα εκσυγχρονιστεί σημαντικά.

Μπροστά ο καινούργιος προφυλακτήρας θα μοιάζει με αυτόν της Macan GTS, οπότε θα έχει μικρότερες εισαγωγές αέρα, ενώ συνολικά το εμπρός μέρος θα δείχνει πιο χαμηλό. Ενδεχόμενα και πιο κομψό, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι επανασχεδιασμένοι προβολείς με τα σχήματος X φώτα ημέρας.

Κάποιες αλλαγές, ειδικά στα φώτα αναμένονται και στο πίσω μέρος, ενώ στο εσωτερικό η αναδιάταξη των αεραγωγών θα επιστρέψει τη χρήση μια μεγαλύτερης οθόνης στην κεντρική κονσόλα. Φυσικά θα αναβαθμιστούν τα συστήματα υποβοήθησης και αυτό του infotainment, ενώ όπως συνηθίζεται θα γίνουν κάποιες αλλαγές στις επενδύσεις και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες είναι σχεδόν βέβαιο πως η γκάμα θα διαθέτει και πάλι μια τουλάχιστον έκδοση diesel, λόγω της δημοτικότητας του συγκεκριμένου καυσίμου στην Ευρώπη και κατά πάσα πιθανότητα και μια υβριδική.