H Suzuki χορηγός του «ELLINIKON Cross Country Race 2016»


Αρωγός και υποστηρικτής, και όχι απλά χορηγός, είναι η Suzuki στο 1ο ELLINIKON Cross Country Race 2016 προσφέροντας απλόχερα την παρουσία του καταλληλότερου οχήματος υποστήριξης, του VITARA!

  • 30/8/2016

Το 1ο ELLINIKON Cross Country Race αποτελεί μια σπουδαία αθλητική οργάνωση ορεινού τρεξίματος, πιστοποιημένη από το International Trail Running Association (ΙTRA),η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο αγώνας που παίρνει εκκίνηση στις 07.00 το πρωί του Σαββάτου και έχει χρονικό όριο 12 ωρών. Πραγματοποιείται σε συνολική απόσταση 51,7 χιλιομέτρων στα 2.190 μέτρα υψόμετρο σε ποικιλία εδαφών, όπως μονοπάτια, αγροτικοί δρόμοι και άσφαλτο, διανύοντας τα χωριά Ελληνικό, Παλαιοχώρι, Δημητσάνα, Ζυγοβίστι και Στεμνίτσα!

Είναι ακριβώς αυτή η πολυπλοκότητα της διαδρομής που καθιστά το Suzuki VITARA το απόλυτο όχημα για να συνοδεύσει και να συνδράμει αθλητές και διοργανωτές στην υπέροχη αυτή προσπάθεια.

Τα τέσσερα Suzuki VITARA που θα παραχωρηθούν, μέσω μιας ακόμα χορηγίας της Suzuki σε μία σημαντική και πρωτοποριακή αθλητική διοργάνωση, αποτελούν δίχως αμφισβήτηση τα ιδανικότερα οχήματα για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα.

Το VITARA άλλωστε είναι σχεδιασμένο ακριβώς με αυτό το σκοπό, να ανταποκρίνεται σε κάθε οδηγική πρόκληση, σε κάθε είδους οδόστρωμα και ρυθμό κίνησης, έχοντας πάντα ως απόλυτο σύμμαχο το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP, που του δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα είτε κινείται εντός, είτε εκτός δρόμου!

Η παρουσία των τεσσάρων VITARA σε όλο το πλαίσιο των διοργανώσεων του ELLINIKON Cross Country Race, και των δύο εξίσου σημαντικών παράλληλων διοργανώσεων του διήμερου 10-11 Σεπτεμβρίου, του 1ου ορεινού ημιμαραθώνιου ELLINIKON Cross Country Race Half Marathon 2016 και του δρόμου υγείας ELLINIKON Fun Run 2016, θα συμβάλλει ενεργά στην απόλυτη επιτυχία της άρτιας αθλητικής διοργάνωσης.

Σας προσκαλούμε όλους να τα παρακολουθήσετε από κοντά και -γιατί όχι;- να τολμήσετε και σεις να πάρετε μέρος!