Μη χάσετε το Car and Driver Δεκεμβρίου!


Κυκλοφορεί την Κυριακή 4/12 μαζί με το "Έθνος της Κυριακής"!

  • 1/12/2016

Το Car and Driver είναι πιστό στο ραντεβού του με την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και πάντα με πλούσια θεματολογία. Αποκλειστικότητες, αποστολές στο εξωτερικό, μόνιμες στήλες, νέα και αναλύσεις από την παγκόσμια σκηνή των Motorsport, όλα με την αισθητική ανωτερότητα και την εμπεριστατωμένη άποψη των συντακτών του περιοδικού.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής στις 4 του μηνός ανακηρύσσουμε τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς ανά κατηγορία με το θεσμό «Car and Driver 10 Best».

Ακόμη ταξιδεύουμε μέχρι το Παρίσι για την αποκλειστική παρουσίαση του Pirelli Calendar 2017 και μέχρι το Μεξικό για την αποκλειστική δοκιμή του νέου Audi Q5. Αλλά και στην Ισπανία για την αναλυτική οδήγηση του νέου Toyota C-HR.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ

Στη χώρα μας το Car and Driver είναι το πρώτο περιοδικό αυτοκινήτου που δοκιμάζει το ολοκαίνουργιο Suzuki Ignis 1.2 ενώ υποβάλλει σε εξαντλητικές δοκιμές τα νέα Audi Q2 1.6 TDI, Opel Mokka 1.6 CDTI, SEAT Ateca 1.0 TSI αλλά και Citroen C3 1.6 BlueHDi. Επίσης σε ένα εντυπωσιακό θέμα αναλύουμε τη φιλοσοφία της Ford μέσα από τρία σπουδαία αυτοκίνητα: τα Mustang 5.0 GΤ, Focus RS και Fiesta ST200.

Ακόμη αποκαλύπτουμε πώς ο Dieter Zetsche κέρδισε το στοίχημα για τη Mercedes-Benz, αναδεικνύουμε τις τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας για τις πόλεις του μέλλοντος και αξιολογούμε τον χαρακτήρα του νέου πρωταθλητή της Formula 1, Nico Rosberg.

Αυτά και πολύ περισσότερα στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί μαζί με το Εθνος της Κυριακής στην προνομιακή τιμή των 4,25 ευρώ και στην συνέχεια -για όσους δεν προλάβουν να το προμηθευτούν- θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας στην τιμή των 4,50 ευρώ!

Καλή ανάγνωση!