Μην χάσετε το Car and Driver Αυγούστου!


Κυκλοφορει το ερχόμενο Σάββατο 6/8 μαζί με το ΕΘΝΟΣ.

  • 3/8/2016

Το πρώτο σε κυκλοφορία περιοδικό αυτοκινήτου, το Car and Driver (τ.320) κυκλοφορεί στις 6/8/2016 μαζί με το ΕΘΝΟΣ του Σαββάτου.

Το Car and Driver είναι πιστό στο ραντεβού του με την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και πάντα με πλούσια θεματολογία. Αποκλειστικότητες, αποστολές στο εξωτερικό, μόνιμες στήλες, νέα και αναλύσεις από την παγκόσμια σκηνή των Motorsport, όλα με την αισθητική ανωτερότητα και την εμπεριστατωμένη άποψη των συντακτών του περιοδικού.

Το τεύχος Αυγούστου που κυκλοφορεί με το Έθνος του Σαββάτου την 6η του μήνα είναι αφιερωμένο -όπως κάθε Αύγουστο- στους Angels & Demons της αυτοκίνησης, δηλαδή στα οικολογικά αλλά και τα πιο «δαιμονιώδη» αυτοκίνητα της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ

Cover story του τεύχους σε ένα πολύ δυναμικό εξώφυλλο είναι το εντυπωσιακό –τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και οδηγικά- Honda NSX, ένα υβριδικό supercar το οποίο είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε στα όριά του τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα του Estoril. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες μας οδηγικές εμπειρίες των Mercedes-Benz GLC Coupe, Audi Q2, Audi A5 Coupe και Volkswagen up!

Σε επίπεδο δοκιμών ξεχωρίζουν η αποκλειστική δοκιμή του πλήρως ηλεκτρικού Tesla Model X P90D, το Volkswagen e-GOLF, η plug-in υβριδική BMW 330e, αλλά και μια πλειάδα νέων μοντέλων της ελληνικής αγοράς όπως τα νέα Volvo V40 CC, Skoda Fabia, Mitsubishi Space Star και DS 5.

Τη θεματολογία Angels and Demons συμπληρώνει μια πλειάδα από αυτοκίνητα που όλοι θα ήθελαν να οδηγήσουν! Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce, Audi S1 Sportback, Mini JCW, Ford Focus RS, Subaru WRX STi, Volkswagen Golf R και βέβαια μια επική μάχη ανάμεσα στα Audi R8 V10 Plus, McLaren 570S και Porsche 911 Turbo S.

Αξίζει, επίσης, να διαβάσετε ένα μοναδικό Special Drive, μια «κόντρα» ανάμεσα στα Honda Civic Type R και Honda CBR 1000 RR!

Αυτά και πολύ περισσότερα στο τεύχος Αυγούστου που κυκλοφορεί μαζί με το ΕΘΝΟΣ του Σαββάτου την 6η του μηνός στην προνομιακή τιμή των 3,5 ευρώ και στην συνέχεια -για όσους δεν προλάβουν να το προμηθευτούν- θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας στην τιμή των 3,90 ευρώ!

Καλή ανάγνωση!