Νέα Εμπορική Καμπάνια Volvo Car Hellas: «Volvo Come True»


Η Νέα Εμπορική Καμπάνια της Volvo Car Hellas, «Volvo Come True», είναι εδώ με ειδικές τιμές και προνομιακά οφέλη!

  • 17/11/2017

Εκτός από εξαιρετικά προϊόντα που μιλούν κατευθείαν στο αίσθημα αξιοπιστίας των καταναλωτών, τώρα η Volvo Car Hellas προσεγγίζει το ευρύτερο αγοραστικό κοινό, δίνοντας εναλλακτικές λύσεις απόκτησης προκειμένου να κάνει τα μοντέλα της ακόμη πιο προσιτά στους οδηγούς.

To «Volvo Come True» έρχεται να συμπληρώσει την νέα εμπορική καμπάνια της μάρκας η οποία έχει ως στόχο τη δυνατότητα απόκτησης ενός αυτοκινήτου υψηλών σχεδιαστικών και τεχνολογικών προδιαγραφών σε ανταγωνιστική – προσιτή τιμή. Πρόκειται για μοντέλα που εκπροσωπούν το μέλλον της τεχνολογίας, της υψηλής αισθητικής και της ασφάλειας.

Έτσι σημαντικός αριθμός ετοιμοπαράδοτων V40, V40 Cross Country, S60, S60 Cross Country και XC60 Model Year 2017 διατίθεται από το Επίσημο Δίκτυο Volvo με εξαιρετικά χρηματοοικονομικά οφέλη, που ξεκινούν από 1.800 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για το V40 έως 9.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για το XC60 MY 2017.

Μέσω του Δικτύου Επίσημων Διανομέων της Volvo Car Hellas, ο ιδιώτης ή ο ελεύθερος επαγγελματίας πελάτης μπορεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017 να αποκτήσει, ένα από τα παραπάνω μοντέλα. Η προσφορά ισχύει, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.