Nέα Fiat Ducato: Λύνουν τα χέρια του επαγγελματία!


Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και ακόμα μεγαλύτερο όφελος, οι νέες εκδόσεις του Fiat Ducato λύνουν τα χέρια του επαγγελματία.

 

  • 15/9/2018

Το Fiat Ducato είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα. Χάρη στην παράδοσή του, ξεχωρίζει για την πρακτικότητα που προσφέρει, τις αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, τους αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και τις έξυπνες λύσεις που κάνουν πιο εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητα του επαγγελματία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Ducato, εξελίσσεται διαρκώς ώστε να προσφέρει πάντα την ιδανική αναλογία τιμής-απόδοσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι νέες εκδόσεις του Fiat Ducato έρχονται με αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο εστιάζει τόσο στην ευκολία χρήσης όσο και την ασφάλεια για τον οδηγό, το όχημα, αλλά και το φορτίο. Πλέον, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του επαγγελματικού Ducato, συμπεριλαμβάνεται το ηχοσύστημα με bleutooth και χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά και η ειδική προστατευτική επένδυση στο χώρο φόρτωσης, η οποία προστατεύει το αμάξωμα και το φορτίο. Σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα σημεία συγκράτησης, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης (από 8 έως και 15 m3) επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή φόρτωση και μεταφορά κάθε φορτίου. Σε κάθε περίπτωση, οι εκδόσεις του Ducatο διαθέτουν επίσης στο βασικό εξοπλισμό τους, σύστημα ESP, διπλό κάθισμα συνοδηγού, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες), καθώς βεβαίως και κλιματισμό.

Παράλληλα με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, η Fiat Professional, εξασφαλίζει και τις πλέον προνομιακές συνθήκες απόκτησης για τις νέες εκδόσεις του Ducato. Έτσι, παράλληλα με μια έκπτωση της τάξης των 2.500 ευρώ, το νέο Ducato είναι διαθέσιμο και με ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης, το οποίο διαθέτει προνομιακό επιτόκιο του 2,9%. Οι τιμές του επαγγελματικού Fiat Ducato ξεκινούν από τα 26.100 ευρώ, ενώ κι αυτό -όπως και το σύνολο της γκάμας των επαγγελματικών μοντέλων της Fiat- καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και 5ετη οδική βοήθεια.