Eπίσημη πρεμιέρα για το μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber


Σε ειδική εκδήλωση που έγινε σήμερα στο Μιλάνο παρουσιάστηκε το καινούργιο μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber και ανακοινώθηκε το δίδυμο των οδηγών της. 

  • 2/12/2017

Σε εκδήλωση που έγινε σημερα στο Museo Storico της Alfa Romeo στο Mιλάνο επισημοποιήθηκε η παρουσία της εταιρίας στην νέα σεζόν της Formula 1. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του γκρουπ FCA, Sergio Marchionne ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι οδηγοί της Alfa Romeo Sauber θα είναι οι Charles Leclerc (που κατέκτησε τον τίτλο στην Formula 2 με εντυπωσιακό τρόπο) και Marcus Ericsson, ο οποίος θα παραμείνει στην θέση του, όντας επιλογή της Sauber. Θέση τρίτου οδηγού θα έχει ο Antonio Giovinazzi. 

Εκτός από τους οδηγούς έγινε και η παρουσίαση των χρωμάτων που θα έχει το μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber για το 2018. Κυριαρχεί το λευκό ενώ το κόκκινο της Alfa Romeo υπάρχει πάνω από τον κινητήρα μαζί με το σήμα της εταιρίας.

Αυτή πάντως είναι μια πρώτη εικόνα και σίγουρα κάποια πράγματα θα αλλάξουν, ανάλογα βέβαια και με τις διαφοροποιήσεις που θα έχει το φετινό μονοθέσιο στην αεροδυναμική του σχεδίαση.