Νέο teaser με ολόγραμμα για το πρωτότυπο VW I.D. Vizzion


Στο σχετικό βίντεο θα δείτε ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο εσωτερικό του concept της Volkswagen που έχει να κάνει με ένα ψηφιακό ολόγραμμα!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 28/2/2018

Σε μερικές μέρες θα παρουσιαστεί στην Γενεύη ένα ακόμη concept car της ηλεκτροκίνητης σειράς I.D. Μόνο που αυτή την φορά θα έχει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτοκίνητο: ένα ψηφιακό ολόγραμμα! Κάπως έτσι μας προϊδεάζει η VW για το εσωτερικό του I.D. Vizzion που φέρνει την επανάσταση και την ελευθερία οδήγησης αφού δεν υπάρχουν τα παραδοσιακά χειριστήρια ελέγχου ή το τιμόνι.

Το κινητήριο σύστημα του I.D. Vizzion , που έχει μήκος 5,11 m, έχει ισχύ 225 kW. Η μέγιστη ταχύτητά του αγγίζει τα 180 km/h. Η συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 111 kWh διασφαλίζει μία αυτονομία μέχρι και 665 km, όταν υπάρχει και τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση. Χάρη στην έξυπνη διαχείριση της ροής ενέργειας οι δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυάζονται για να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και τετρακίνηση.

Το I.D. Vizzion επιδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής της Volkswagen. Θα αποτελέσει τον βασικό κορμό των μελλοντικών ηλεκτρικών οχημάτων της Volkswagen προσφέροντας μεγάλη αυτονομία και χαμηλό κόστος χρήσης. Έως το 2025, η μάρκα σκοπεύει να λανσάρει περισσότερα από 20 ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Με αφετηρία το 2020, οπότε θα παρουσιαστεί το I.D.2, ένα κόμπακτ ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μετά από λίγο καιρό θα ακολουθήσει ένα νέο ηλεκτρικό SUV, το I.D. Crozz3, καθώς και το I.D. Buzz4, ένα ευρύχωρο οικογενειακό μοντέλο.