Νέο Toyota RAV4: η πρώτη teaser εικόνα του


Η έκθεση της Νέας Υόρκης πλησιάζει, μαζί της και το ντεμπούτο της νέας γενιάς του δημοφιλούς SUV της Toyota, του RAV4.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/3/2018

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου RAV4, που θα δώσει το παρόν στη Νέα Υόρκη και την έκθεσή της. Βέβαια από τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε και πολλά, αλλά το σίγουρο είναι πως το καινούργιο RAV4 δεν θα έχει και πολλά κοινά με το υπάρχον.

To οποίο μάλλον έχει περισσότερα στοιχεία MPV, από όσα είναι πλέον αποδεκτά. Έτσι λοιπόν το νέο θα έχει πιο σπορ και δυναμική εικόνα, η οποία όμως δεν θα ακολουθεί το στυλ του μικρότερου C-HR. Κάτι όμως που μπορεί να ισχύει για το εσωτερικό του.

Περισσότερα για αυτό αλλά και για τη γκάμα των κινητήρων θα μάθουμε όταν παρουσιαστεί και επίσημα. Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις θα είναι διαθέσιμο με δύο υβριδικά σύνολα. Το ένα με τον κινητήρα των 1.800 cc και των 122 PS που κινεί και το Prius και το άλλο με το καινούργιο σύνολο των 2.000 cc (180 PS) που παρουσιάστηκε μαζί με το καινούργιο Auris.

Ο νέος τετρακύλινδρος, που χαρακτηρίζεται από το μεγάλο βαθμό απόδοσής του, θα κινεί κατά πάσα πιθανότητα και τη συμβατική έκδοση βενζίνης του νέου RAV, αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η έκπληξη του 1.2 T. Εκδόσεις πετρελαίου δεν θα υπάρχουν.