ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΪΟΥ 2018
NISSAN 2016

Nissan Futures: Τα σχέδια της Nissan για το μέλλον 12/12/2016

  • img

Αυτόνομη οδήγηση και τολμηρά σχέδια για την τεχνολογία μπαταριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έρχονται από το μέλλον και την Nissan.

Με το Nissan Futures, μια ειδική εκδήλωση για το μέλλον που έλαβε χώρα πρόσφατα στη Βαρκελώνη, η ομώνυμη αυτοκινητοβιομηχανία εστιάζει στις τεχνολογίες αυτόνομης κίνησης, την τεχνητή νοημοσύνη και στο μέλλον με το συνδεδεμένο αυτοκίνητο.

Σε συνδυασμό με μια σειρά σημαντικών ανακοινώσεων πάνω στην τεχνολογία των μπαταριών των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, η Nissan χτίζει την στρατηγική της στην Ευφυή Κινητητικότητα (Intelligent Mobility) και μοιράζεται τα σχέδιά της για το μέλλον αναφορικά με τους πυλώνες της Intelligent Power, Intelligent Driving και Intelligent Intergration. 

Στοχεύοντας στην ύπαρξη οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων αλλά και στον μηδενισμό των απωλειών ανθρώπινων ζωών από τροχαία ατυχήματα, το Nissan Intelligent Mobility καθοδηγεί την γραμμή προϊόντων και τεχνολογίας της Nissan, αλλά και συνδέεται με κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις γύρω από το πώς τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Το Nissan Futures αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα στην ουσία, παρέχοντας μια πλατφόρμα για το διαμοιρασμό σκέψεων και εμπειριών γύρω από το μέλλον της κινητικότητας.

Με μια σειρά ανακοινώσεων, εμπνευσμένων ομιλιών και επιδείξεων, το Nissan Futures συγκεντρώνει τους ηγέτες της βιομηχανίας, των μέσων ενημέρωσης,  αλλά και των κυβερνητικών εταίρων, σε θεματικές ενότητες υψηλού ενδιαφέροντος με σκοπό να εμπνεύσει την επανάσταση της Ευφυούς Κινητικότητας.

< >

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ