O Elon Musk κάπνισε δημόσια μαριχουάνα! (Video)


O Elon Musk ρίχνει νερό στον μύλο όσων τον κατηγορούν ότι έχει χάσει τον έλεγχο με νέα καμώματα που σίγουρα προβληματίζουν τους Αμερικανούς και κυρίως τους μετόχους της εταιρίας.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: YOUTUBE
  • 7/9/2018

Kαι ξαφνικά στις αρχές του Αυγούστου, με ένα περίεργο tweet ο Elon Musk άρχισε να εκδηλώνει κάποιες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε CEO μιας εταιρίας όπως η Tesla. Πολλοί είχαν πει τότε ότι η τιμή της μετοχής για την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας στα 420 δολάρια είναι κάπως "πονηρή", καθώς για όσους γνωρίζουν ο συγκεκριμένος αριθμός είναι η κωδική ονομασία της μαριχουάνας στην Αμερική.

Οι υποψίες για χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον Musk ήρθαν πλέον να επιβεβαιωθούν χθες βράδυ, όταν συμμετέχοντας σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές podcast των ΗΠΑ, το "The Joe Experience", δέχθηκε να καπνίσει δημόσια μαριχουάνα, την οποία συνόδεψε με το απαραίτητο ουισκάκι.

Η κίνηση αυτή, αν και νόμιμη στην Καλιφόρνια, έχει ήδη ξεσηκώσει σάλο στις ΗΠΑ. Κυρίως σε ότι αφορά την πνευματική κατάσταση του Elon Musk και κατά το πόσον είναι σε θέση να διαχειρίζεται τα περίπλοκα οικονομικά μεγέθη μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Το κλίμα επιβαρύνεται περισσότερο από τις αγωγές που έχουν ασκηθεί εναντίον του για χειραγώγηση της μετοχής με το διαβόητο tweet. Μένει να δούμε αν το θαυματουργό παιδί της σύγχρονης εποχής μπορεί να συνεχίσει να κάνει ότι του "καπνίσει" ή αν θα υποχρεωθεί να σταθεί απέναντι στα προβλήματα που ο ίδιος δημιουργεί.