Στο εσωτερικό του Skoda Vision RS Concept (video)


Σε περίπου ένα μήνα η τσέχικη εταιρία θα παρουσιάσει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο μοντέλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 6/9/2018

Πριν από μία εβδομάδα η Skoda είχε δώσει την πρώτη teaser εικόνα που έδειχνε ένα πεντάθυρο αμάξωμα με RS περιβολή. Το μοντέλο αυτό εικάζεται πως θα είναι το επόμενο Rapid το οποίο όμως θα ξεφύγει από την λογική του οικονομικού και θα είναι πιο ποιοτικό όπως το Golf. Από το σκίτσο που βλέπετε παρακάτω διακρίνεται μια δυναμική σιλουέτα που στο πίσω μέρος ολοκληρώνεται από μία πτέρυγα στην οροφή. Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4.356 mm, το πλάτος στα 1.810 mm και το ύψος στα 1.431 mm όταν το μεταξόνιο βρίσκεται στα 2.650 mm.

Τώρα, στην κεντρική φωτογραφία όπως και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το εσωτερικό του Vision RS που σε πολλά σημεία έχει επένδυση από Vegan Alcantara καθώς και αρκετό κάρμπον ώστε να τονιστεί το σπορ στοιχείο.

Διακρίνεται ο διακόπτης επιλογής κίνησης που έχει αντικαταστήσει τον παραδοσιακό επιλογέα, καθώς και μία ανεξάρτητη από το ταμπλό touch-screen με κρύσταλλο υψηλής αντοχής από την επίσης τσέχικη εταιρία Lasvit. Περισσότερα θα έχουμε σύντομα με τις φήμες να αναφέρουν πως κάτω από το καπό θα μπορούσε να υπάρχει ο δίλιτρος TSI από το Golf (ή την Octavia RS) δίχως να αποκλείεται η επιλογή ενός ισχυρότερου 1.5 TSI Evo