Τι θα παρουσιάσει η VW στο Wörthersee;


Στο καθιερωμένο φεστιβάλ του Wörthersee που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και που έχει πλέον αποκτήσει μεγάλη προβολή, η VW θα κάνει αισθητή την παρουσία της με δύο concepts του Golf.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/5/2018

Το πρώτο ονομάζεται Golf GTI Next Level και ξεχωρίζει από την διχρωμία του αμαξώματος και τα σχετικά αυτοκόλλητα. Η εμφάνιση του συγκεκριμένου concept υπερθεματίζεται από το πακέτο Volkswagen Accessories, όταν η ανάρτηση έχει ελατήρια Bilstein και οι τροχοί σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών από το Audi R8.

Στο εσωτερικό υπάρχει επένδυση από αλκαντάρα, ενώ στο πίσω μέρος δεν υπάρχουν καθίσματα αλλά ένα υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα ισχύος 2.480 Watt που συνδυάζεται με μόνιτορ για να απολαύσει κανείς video games όταν έχει αράξει κάπου παρκαρισμένος (σύμφωνα με τον εμπνευστή του concept). Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος αφού με την κατάλληλη περιποίηση (με σφυρήλατα πιστόνια και μεγαλύτερο turbo) ο δίλιτρος TSI αποδίδει 411 PS και 511 Nm ροπής.

Το άλλο concept ονομάζεται Golf Variant TGI GMOTION και έχει δημιουργηθεί από την ομάδα Saxony με τα μέλη της να προέρχονται από τα εργοστάσια της εταιρίας στις πόλεις Chemnitz, Dresden και Zwickau. Το αμάξωμα έχει το πακέτο από τις εκδόσεις Alltrack με 20άρες ζάντες και στην οροφή μία μπαγκαζιέρα της σουηδικής Thule. Και εδώ υπάρχει σπέσιαλ αναβάθμιση όταν κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 1.5 TSI των 131 PS που καταναλώνει και φυσικό αέριο.