To ιδανικό "Ενιαίο": Πωλούνται 18 ολοκαίνουργιες αγωνιστικές Porsche 911 GT3!


Mία αγγελία στην Ολλανδία είναι ότι πιο παράξενο έχουμε δει τελευταία, καθώς αναφέρει ότι πωλούνται 18 ολοκαίνουργιες 911 GT3 με μηδέν (!) χιλιόμετρα στο κοντέρ τους.
 

  • 6/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ

Ο κόσμος του Ίντερνετ είναι γεμάτος παράξενες ειδήσεις, όμως αυτή εδώ που μας έρχεται από την Ολλανδία ξεπερνά κάθε φαντασία. Πρόκειται για μία αγγελία πώλησης, όχι μιας ή δύο, αλλά 18 ολοκαίνουργιων Porsche 911 GT3!

To ποσό που ζητά ο πωλητής για όλο τον "στόλο" είναι στα 2,9 εκατομμύρια ευρώ, ή 134.500 ευρώ για όσους θέλουν να αγοράσουν μία από αυτές. Σημειώνεται ότι όλα τα αυτοκίνητα πρακτικά δεν έχουν οδηγηθεί ποτέ, και παραμένουν στο γκαράζ από την ημέρα της αγοράς τους.

Πρόκειται για μοντέλα του 2015, και όλα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι εφοδιασμένα με roll cage και καθίσματα μπάκετ, ενώ τα φρένα τους όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι τα εργοστασιακά, και όχι τα έξτρα κεραμικά. Ο πωλητής μάλιστα αναφέρει ότι έχουν και ζώνες έξι σημείων.

Τώρα τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει με το νου του, όμως κάποιος που  βρίσκεται κοντά στον πωλητή σημείωσε με ανάρτηση στο Twitter ότι τα αυτοκίνητα είχαν αγοραστεί για να χρησιμεύσουν ως οχήματα ενοικίασης σε πίστα, η οποία όμως ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. 

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα θέαμα που δεν έχουμε ξανασυναντήσει με τόσες Porsche μαζεμένες στο ίδιο γκαράζ. Και σε κάθε περίπτωση αποτελεί το καλύτερο υλικό ονείρων για ένα "θεϊκό" Ενιαίο πρωτάθλημα πίστας (σε μια άλλη χώρα, σε μια άλλη ζωή...).