Το ηλεκτρικό πρωτότυπο Audi PB-18 E-Tron θα είναι στο Pebble Beach


Πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου για ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό πρωτότυπο της Audi, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/7/2018

Η Audi προφανώς ποντάρει ιδιαιτέρως στην ηλεκτροκίνηση και έτσι λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρώτου ηλεκτρικού της μοντέλου παραγωγής, του e-Tron SUV, θα παρουσιάσει το πρωτότυπο PB-18 e-Tron. Προς το παρόν έχει δώσει στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα του, που δείχνει τη χαμηλή σιλουέτα ενός κλασικού σούπερ σπορ μοντέλου.

Το οποίο στην προκειμένη είναι ηλεκτρικό και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Laguna Seca στις 23 Αυγούστου, στα πλαίσια του Pebble Beach. Άλλωστε αυτό υποδηλώνεται και στην ονομασία του, μιας και το PB είναι από το Pebble Beach και το 18 από το έτος παρουσίασής του.

Το 18 πάντως δεν είναι απίθανο και να αναφέρεται στο αγωνιστικό R18 e-Tron LMP, το νικητή του Le Mans με το υβριδικό σύνολο πρόωσης, καθώς όπως είπαν και από την Audi αποτέλεσε πηγή έμπνευσης προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε διάφορα θέματα που απασχόλησαν τους μηχανικούς της κατά την εξέλιξή του.

Ταυτόχρονα η γερμανική εταιρεία προβάλει και το “emotions instead of emissions” προβάλλοντας τόσο την εντυπωσιακή εμφάνιση του πρωτότυπού της όσο και τον καθαρό του από πλευράς εκπομπής ρύπων χαρακτήρα.