Το Jeep Renegade ανανεώνεται με νέους κινητήρες


Ώρα ανανέωσης για το μικρότερο των Jeep, το Renegade, που είναι εξαιρετικά επιτυχημένο και στη χώρα μας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 5/6/2018

Τρία χρόνια μετά την επίσημη παρουσίασή του το Renegade θα ανανεωθεί και θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, 6 Ιουνίου στην έκθεση του Torino. Το facelift του Renegade θα περιλαμβάνει αισθητικές διαφοροποιήσεις στη μάσκα και επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με άλλη θέση για τους προβολείς ομίχλης σε σχέση με την υπάρχουσα.

Παράλληλα οι σχεδιαστές της Jeep άλλαξαν τόσο τον πίσω προφυλακτήρα όσο και τα πίσω φώτα. Βέβαια η συνολική εμφάνιση δεν έχει μεταβληθεί ριζικά, ενώ όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις θα υπάρχουν τόσο νέα χρώματα όσο και καινούργιας σχεδίασης ζάντες.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέα χρώματα για τις επενδύσεις, κάποιες επιπλέον θέσεις αποθήκευσης και έναν καινούργιο επιλογέα για το Selec-Terrain.

Σημαντικές πάντως είναι και οι αλλαγές που αναμένονται στη γκάμα των κινητήρων, μιας και στην επίσημη προαναγγελία της εταιρείας για την πρεμιέρα της 6ης Ιουνίου γίνεται λόγος για μια «νέα οικογένεια τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης». Η νέα βάση θα είναι τα 1.000 cc και τα 120 PS, ενώ το καινούργιο σύνολο των 1.300 cc θα είναι διαθέσιμο με δύο αποδόσεις 150 και 180 PS.

Φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στην πρεμιέρα του ανανεωμένου Jeep Renegade στην έκθεση του Torino, ενώ οι όποιες αλλαγές που αφορούν την ευρωπαϊκή έκδοση του Renegade θα υιοθετηθούν και στην έκδοσή του για τις ΗΠΑ.