To MINI της εξοχής


Η MINI και η Autohome συνεργάστηκαν για τη δημιουργία μιας νέας pop-up σκηνής για το Countryman.

  • 3/5/2017

To όνομά της είναι AirTop και αποτελείται από ένα κέλυφος από fiberglass. Μοιάζει δε με ένα συμβατικό κιβώτιο μεταφοράς. Τοποθετείται στις ράγες οροφής του crossover και κρατείται σταθερά στη θέση του με σφιγκτήρες από χάλυβα που μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς εργαλεία.

Όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθεί, ο ιδιοκτήτης απλά απελευθερώνει τρεις συνδετήρες ασφαλείας και η σκηνή ανοίγει αυτόματα από τέσσερα ελατήρια πίεσης αερίου. Ακολούθως ο ιδιοκτήτης μπορεί να ανέβει στην ενσωματωμένη σκάλα αλουμινίου για να αποκτήσει πρόσβαση στο εσωτερικό της σκηνής, το οποίο διαθέτει ένα στρώμα υψηλής πυκνότητας με βαμβακερό κάλυμμα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα. Η σκηνή διαθέτει επίσης εσωτερικό φωτισμό LED με μπαταρίες, θήκες αποθήκευσης και 94 εκατοστά ύψος εσωτερικού.

Η MINI αναφέρει ότι h AirTop διαθέτει εξωτερικούς υφασμάτινους «τοίχους» υψηλής ποιότητας που παρέχουν μόνωση από ζέστη ή κρύο, βροχή και θόρυβο. Διαθέτει μάλιστα και δύο παράθυρα με πλέγμα κουνουπιών για την παροχή κατάλληλου εξαερισμού.

Η AirTop είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή άσπρο χρώμα και η τιμή της στην Ιταλία ξεκινά από 2.850 ευρώ.