Το Nissan Micra εμπιστεύεται η ελληνική αλυσίδα "My market" για τα στελέχη της.


Πρόσφατα ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης 105 Nissan Micra, στην εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ειδών διατροφής METRO ΑΕBE. 

  • 4/7/2018

Η METRO AEBE επέλεξε για τα στελέχη της το Nissan Micra,  το οποίο διαγράφει μια δυναμική  εμπορική πορεία στην ελληνική αγορά. Η εκδήλωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας των Nissan Micra πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Mymarket που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης, παρουσία της διοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών, καθώς και των δικαιούχων οδηγών των νέων αυτοκινήτων.

Είτε πρόκειται για ευέλικτη οδήγηση σε αστικό περιβάλλον ή σε ανοικτό δρόμο, το νέο Nissan Micra είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Σχεδιασμένο ειδικά για τους Ευρωπαϊκούς δρόμους, το νέο Micra είναι ένα ευέλικτο και συναρπαστικό αυτοκίνητο που αποπνέει  αίσθημα ασφάλειας, χάρη στην άνετη και προβλέψιμη οδηγική συμπεριφορά του. Το νέο MICRA είναι  ο τέλειος συνδυασμός για τον υποψήφιο αγοραστή ενός αυτοκινήτου της κατηγορίας B-hatchback.

Το αυτοκίνητο,  τώρα στην πέμπτη γενιά του,  διατίθεται με τo σύστημα Intelligent Lane Intervention. Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης  απόκλισης  από τη λωρίδα κυκλοφορίας και είναι το πρώτο που ενσωματώθηκε σε μοντέλο Nissan στην Ευρώπη. Όταν ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται απαλά και τα φρένα εφαρμόζονται ανεξάρτητα, για να οδηγήσουν το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του.

Η έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών,  είναι επίσης διαθέσιμη στο νέο MICRA. Αυτή η τεχνολογία ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των επιπτώσεων από ένα ατύχημα,  ή στη μείωση της σοβαρότητάς τους, εφαρμόζοντας αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου. Άλλες τεχνολογίες ασφάλειας στο νέο Micra περιλαμβάνουν την αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, την προειδοποίηση τυφλών σημείων και την υποβοήθηση μεγάλης δέσμης προβολέων.

Το νέο MICRA διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων: turbo βενζίνης 0.9 του λίτρου και απόδοσης 90PS, ατμοσφαιρικός  βενζίνης  1.0 λίτρου με 71PS και  turbodiesel 1.5 λίτρων 90PS.  Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ  τεχνολογίες όπως το Intelligent Ride Control και το Intelligent Trace Control εξασφαλίζουν μια σίγουρη και άνετη κύλιση για τον οδηγό και τους επιβαίνοντες.