Αυτά είναι τα δεδομένα για την έρευνα στον Christian Horner


Ο CEO της Red Bull Racing, Christian Horner, ερευνάται μετά από καταγγελία εργαζομένου της ομάδας, κι ήδη αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Getty Images / Red Bull Content Pool
  • 7/2/2024

Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η Red Bull ερευνά τον επικεφαλής της RBR, Christian Horner, μετά από καταγγελίες που έγιναν από εργαζόμενο της εταιρείας.

Η ομάδα αρκέστηκε στο να αναφέρει πως έχει προσλάβει εξωτερικό δικηγόρο για να ερευνήσει το θέμα ανεξάρτητα, ενώ την Παρασκευή πρόκειται να ακουστεί κι η πλευρά Horner για το ζήτημα, εντός της ομάδας, παρόντος του δικηγόρου.

Μιλώντας στην De Telegraaf, ο ίδιος τόνισε ρητά πως «αρνούμαι εντελώς αυτούς τους ισχυρισμούς.»

Αρκετά Μέσα θέλησαν να ερευνήσουν το θέμα, ψάχνοντας τι αφορούν οι καταγγελίες εις βάρος του ισχυρού άνδρα της πρωταθλήτριας της Formula 1, και μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο θεωρίες.

Σύμφωνα με τον ολλανδικό και τον γερμανικό Τύπο, ο Horner φέρεται να έχει αποστείλει απρεπείς φωτογραφίες σε γυναίκα συνάδελφό του. 

Σύμφωνα με το Associated Press, το ζήτημα των καταγγελιών αφορά το σκληρό στιλ διοίκησης που φαίνεται πως έχει ο Horner στο Milton Keynes.

Όλα συγκλίνουν στο γεγονός πως ο Horner έχει εχθρούς στη μητρική Red Bull, στο Σάλτσμπουργκ. Ο Βρετανός δεν έχει καλές σχέσεις με τη νέα διοίκηση της εταιρείας, που ανέλαβε τα ηνία της μετά τον θάνατο του Dietrich Mateschitz. Αν ευσταθεί το σενάριο του AP, σε συνδυασμό με ρεπορτάζ που θέλει συνεργάτες του και τη «μαμά» εταιρεία να τον προτρέπει σε παραίτηση, τότε ο Horner έχει να παλέψει με κάτι μεγαλύτερο από απλές κατηγορίες.

Η ομάδα δεν έχει τοποθετηθεί περαιτέρω επί του θέματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1 2024: Σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα των Σ/Κ με αγώνα sprint

Ιδού η νέα Sauber C44 - Δεσπόζει το μαύρο και το πράσινο (photos)

Παρουσιάστηκε η Williams FW46 (photos)