Έδεσε το μέλλον του: Ο Lando Norris ανανέωσε με τη McLaren


Μετά τον Charles Leclerc, και ο Lando Norris εξασφάλισε το μακροπρόθεσμο μέλλον του με την ομάδα του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Steven Tee/McLaren
  • 26/1/2024

Ο Lando Norris παραμένει στη McLaren.

Ο Βρετανός οδηγός αποφάσισε μαζί με την ομάδα, στην οποία βρίσκεται από το 2019, να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία του με αυτήν.

Το 2022 είχε υπογράψει συμβόλαιο ως και το τέλος του 2025, ενώ τώρα, δύο χρόνια πριν λήξει η συνεργασία τους, ανανέωσε για «πολλά χρόνια», χωρίς να γίνεται γνωστή η ακριβής διάρκεια της νέας συμφωνίας.

Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δώσει τέλος στις φήμες περίαποχώρησής του από το Woking, αλλά και να απωθήσει ολοκληρωτικά τη Red Bull, η οποία τον προσέγγισε πολλάκις κατά τη διάρκεια του τελευταίου 12μηνου.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Είναι υπέροχο συναίσθημα να μένω στα χρώματα της McLaren. Έχω μεγαλώσει με τη McLaren και νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, η ομάδα είναι σαν οικογένεια για μένα. Το ταξίδι μέχρι στιγμής ήταν συναρπαστικό, είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά η περασμένη σεζόν έδειξε την επιθυμία μας να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις του grid.

«Η δουλειά που έκαναν ο Zak, ο Andrea και όλη η ομάδα τον τελευταίο χρόνο ήταν απίστευτη και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσω νίκες με τη McLaren. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δημιουργήσω κι άλλες αναμνήσεις και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά με όλους στο MTC για τα επόμενα χρόνια».