ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
ALONSO / HAMILTON

«Η Formula 1 έχει τους δικούς της Messi - Ronaldo» 16/2

  • img
  • img

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: AP

Τους δικούς της Messi και Ronaldo διαθέτει η Formula 1 σύμφωνα με τον Carlos Sainz Jr. Μιλώντας στην Marca, o 22χρονος πιλότος της Scuderia Toro Rosso δήλωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχουν δύο πιλότοι στο γκριντ που μπορούν κάλλιστα να παραλληλιστούν με τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών παγκοσμίως.

«Ο Hamilton είναι ο Lionel Messi της Formula 1 και ο Fernando Alonso είναι ο Cristiano Ronaldo», είπε χαρακτηριστικά ο Sainz Jr κορυφαία ισπανική αθλητική εφημερίδα.

«Είναι γνωστό ότι ο Cristiano θέλει να κερδίζει τα πάντα και να είναι ο καλύτερος. Και ο Fernando θέλει να νικάει, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό και τα δύο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον νεαρό Ισπανό οδηγό ο 35χρονος συμπατριώτης του και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος του γκριντ. «Αν έπρεπε να πω έναν, θα έλεγα τον Fernando. Είναι μαχητής και έχει μεγάλη εμπειρία, πάντα είναι πιο δύσκολος απ' ότι οι άλλοι. Είναι ένα 'γέρικο σκυλί' που ξέρει τα πάντα».

Κλείνοντας ο Sainz Jr. πρόσθεσε: «Ο Fernando εξακολουθεί να αποτελεί αναφορά για όλους τους οδηγούς.Δεν το λέω γιατί είμαι Ισπανός ή επειδή είναι φίλος μου. Αν ρωτήσετε τον Hamilton, τον Rosberg, τον Vettel θα σας πουν το ίδιο».

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK