Ο Hamilton επανενώνεται με έναν άκρως απαραίτητο συνεργάτη του από τα παλιά


Ο Lewis Hamilton θα έχει και πάλι τις υπηρεσίες του Marc Hynes, ενός ανθρώπου που τον βοηθούσε όλα τα χρόνια της κυριαρχίας του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: LAT Images for Mercedes-Benz Grand Prix Ltd
  • 30/1/2024

Άπαντες στη Formula 1 προετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σεζόν, με τις χειμερινές δοκιμές λιγότερο από έναν μήνα μακριά.

Ο Lewis Hamilton, που θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει στην κορυφή μετά από δύο χρόνια χωρίς νίκες, έκανε ένα αποφασιστικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θα έχει στο πλευρό του για πρώτη φορά μετά το 2021 τον MarcHynes, έναν ειδικό εκπαιδευτή οδήγησης με τον οποίον συμπορεύτηκε καθ'όλη τη διάρκεια της πορείας του στη Mercedes.

Εκπρόσωπος του Hamilton ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ο Lewis ανυπομονεί για το ξεκίνημα της νέας σεζόν της Formula 1 και θα δουλεύει με τον Marc Hynes, τον επί χρόνια φίλο και πρώην συνεργάτη του, που θα του παράσχει τις γνώσεις του ώστε να τον βοηθήσει στην πίστα. 

«Ο Marc θα εστιάσει αποκλειστικά στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Lewis και θα τον στηρίζει στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην κορυφή.»

Η εν λόγω επιστροφή ήρθε μετά την απόφαση του 7κις πρωταθλητή να διακόψει τη συνεργασία του με την εταιρεία management Copper, με αποτέλεσμα να διακόψει και τις σχέσεις του με την μάνατζερ Penni Thow.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Wolff για Hamilton: «Αν του δώσουμε μονοθέσιο, θα παλέψει για το πρωτάθλημα»

Και τέταρτο GP στις ΗΠΑ: Σε ποια πόλη κατοχύρωσε επωνυμία η F1