Ο Horner ερευνάται μετά από καταγγελία εργαζομένου στη Red Bull


Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, ερευνάται από την ομάδα μετά από καταγγελία που κατατέθηκε εις βάρος του από μέλος της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Getty Images / Red Bull Content Pool
  • 5/2/2024

Μία είδηση που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στο εσωτερικό της Red Bull έγινε σήμερα γνωστή μέσω της ολλανδικής De Telegraaf.

Ο CEO της Red Bull Racing, Christian Horner, ερευνάται από την ομάδα μετά από καταγγελία εργαζομένου της για «απρεπή συμπεριφορά».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση της ομάδας είναι σε γνώση των κατηγοριών και έτσι αποφασίστηκε η έρευνα στο πρόσωπο του Βρετανού.

Εκπρόσωπος της RedBull ανέφερε:

«Μετά τη γνωστοποίηση των κατηγοριών, άνοιξε μία ανεξάρτητη έρευνα. Αυτή η διαδικασία, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από έναν εξωτερικό, εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν της αυτά τα ζητήματα και η έρευνα θα ολοκληρωθεί όταν πρέπει. Θα ήταν ανάρμοστο να σχολιάσουμε κάτι επ' αυτού τη δεδομένη στιγμή.»

Ο Horner βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας του Milton Keynes από το 2005, όταν αυτή έκανε το ντεμπούτο της ως Red Bull στη Formula 1.

Το νέο μονοθέσιο της ομάδας, η RB20, αναμένεται να παρουσιαστεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Πηγή: De Telegraaf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΚΑΛΟΠ: Θα μπορέσει ο Hamilton να κατακτήσει πρωτάθλημα με τη Ferrari;

Ο 'Bono' μπορεί να ακολουθήσει τον Hamilton στη Ferrari

Η Andretti δεν έλαβε την πρόσκληση της F1 για συνάντηση γιατί πήγε στα spam