ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2017
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017

Πόσο μπροστά είναι Mercedes - Ferrari - Red Bull από τους υπόλοιπους; 10/3

  • img

Διαβάστε την άποψη του επικεφαλής της Haas F1, Guenther Steiner.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Πολλοί είναι αυτοί που προσδοκούν ότι οι νέοι τεχνικοί κανονισμοί που ισχύουν από φέτος θα φέρουν ανακατατάξεις στη Formula 1.

Οι μεγαλύτερες ελευθερίες στο κομμάτι της αεροδυναμικής, η κατάργηση των tokens για την εξέλιξη των κινητήρων, αλλά και τα νέα λάστιχα θα βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση των μονοθεσίων.

Με τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στην πίστα της Catalunya, να φτάνουν στο τέλος τους, οι προετοιμασίες των ομάδων για την πολυαναμενόμενη έναρξη του Πρωταθλήματος, έχουν μπει στην τελική ευθεία. 

Όλες οι ομάδες κρατούν κάποιους άσους στο μανίκι, τους οποίους σκοπεύουν να ρίξουν στο τραπέζι όταν με το καλό αρχίσει το... πανηγύρι.

Οι κορυφαίες δυνάμεις του σπορ τηρούν στάση αναμονής παίζοντας κρυφτούλι σε μια προσπάθεια να μην αποκαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες των μονοθεσίων τους.

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι υπάρχουν τρεις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και που σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή τη στιγμή έχουν σημαντική διαφορά από το υπόλοιπο γκριντ. 

«Νομίζω ότι οι τρεις πρώτες ομάδες, Mercedes, Ferrari και Red Bull έχουν ήδη 1,5 δευτερόλεπτα διαφορά από τους υπόλοιπους. Είναι μεγάλη διαφορά», ανέφερε ο επικεφαλής της Haas F1, Guenther Steiner.

«Κατά την άποψή μου η διαφορά δεν πρόκειται να μικρύνει πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι μικρότερες ομάδες μπορούν να σημειώσουν μεγαλύτερη βελτίωση, εν αντιθέσει με τις κορυφαίες που τα κέρδη είναι πολύ μικρότερα αφού ήδη βρίσκονται σε τοπ επίπεδο», πρόσθεσε.

< >

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

LIFE NETWORK