Red Bull: Σε αναστολή η εργαζόμενη που κατήγγειλε τον Christian Horner


Η εργαζόμενη της Red Bull που κατηγόρησε τον team principal της ομάδας για απρεπή συμπεριφορά, δεν ανήκει πλέον στο εργατικό της δυναμικό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Getty Images - Red Bull Content Pool
  • 7/3/2024

Στις αρχές Φεβρουαρίου, έγινε γνωστή μία καταγγελία στο πρόσωπο του Christian Horner από εργαζόμενη της ομάδας για απρεπή συμπεριφορά, γεγονός που οδήγησε στην έναρξη μιας εσωτερικής έρευνας από την ίδια τη Red Bull.

Με την ολοκλήρωση αυτής, ο Horner απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, όμως λίγες ώρες μετά τη σχετική ανακοίνωση, μία ανώνυμη πηγή διέρρευσε μία σειρά μηνυμάτων και φωτογραφιών που φέρεται να έστειλε στην εργαζόμενη.

Μέχρι και σήμερα, το μέλλον της ίδιας στην ομάδα παρέμενε άγνωστο, όμως σύμφωνα με το Autosport, παρόλο που δεν έχει γνωστοποιηθεί καμία περαιτέρω λεπτομέρεια σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας, η εργαζόμενη αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό της ομάδας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η καταγγέλουσα παρέμεινε στη Red Bull και μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, μέχρι και τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, όμως οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι έχει πλέον τεθεί σε αναστολή.

Η ομάδα από το Milton Keynes δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο τον team principal, ο οποίος βρίσκεται στην Τζέντα για το GP Σαουδικής Αραβίας. Εκπρόσωπος της Red Bull αρνήθηκε να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια, λέγοντας ότι «δε θα κάνουμε κανένα σχόλιο, επειδή πρόκειται για ένα εσωτερικό ζήτημα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Jos Verstappen ζητά την απόλυση του Christian Horner

Πώς ο Verstappen έφτασε να είναι στο ραντάρ της Mercedes για το 2025