Κυριακή του… Θωμά!


Την ώρα που εντός των συνόρων «βράζουμε στο ζουμί μας» όσοι ασχολούμαστε με το motorsport, μιας και οι ελληνικοί αγώνες προσπαθούν να ανακάμψουν έπειτα από μια πολύ δύσκολη πενταετία που προηγήθηκε, έξω πάμε καλά!

Τρανή απόδειξη αποτελεί ο Θωμάς Κρασώνης. Μόλις στα 16 χρόνια του καταφέρνει και διαπρέπει στο εξωτερικό, συμμετέχοντας με ιδιαίτερη επιτυχία στο Πρωτάθλημα Mini Challenge της Ιταλίας. ΟΙ Θωμάς, λοιπόν, μας έκανε γι’ ακόμη μία φορά υπερήφανους την Κυριακή, καθώς ανέβηκε στο βάθρο στον δεύτερο αγώνα του πέμπτου γύρου της διοργάνωσης, στην πίστα της Βαλελούνγκα.

Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος για τον Θωμά, όμως χάρη στην υπομονή που επέδειξε, κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση πίσω από τον νικητή Σιμόνε Μελατίνι και τον δεύτερο Ούγκο Φεντερίκο Μπενιάσκο. Έτσι η ελληνική σημαία ανέβηκε και πάλι στον ιστό της. Μάλιστα ο Θωμάς «φλέρταρε» με το βάθρο και στον πρώτο αγώνα του διημέρου, όμως τερμάτισε τέταρτος στην κατηγορία του, με διαφορά μόλις τριών δεκάτων από τον Γερμανό Μάρκο Σανταμαρία.

Ο τελευταίος αγώνας της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου στην πίστα της Μόντσα.